• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning

Pigmentvlekken verwijderen in Arnhem

Wilt u graag uw pigmentvlekken verwijderen in Arnhem? Zoek niet verder, want onze ervaren huidtherapeuten helpen u graag verder met het behandelen van uw pigmentvlekken. Een afspraak maken kan eenvoudig via onze afspraakformulier.

Indien u last heeft van pigmentvlekken is er sprake van een toename van pigment in de huid. Vaak uit zich dit in een donkere verkleuring of een onregelmatige teint. Normaliter ontstaan deze pigmentvlekken door UV-straling op uw gezicht, rondom de decolleté en op de handen. Tevens is het mogelijk dat pigmentvlekken al zijn ontstaan bij de geboorte of toenemen door hormonale veranderingen. Indien u last heeft van pigmentvlekken en dit graag wil laten verwijderen in Arnhem, bent u bij Get Spoiled aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van pigmentvlekken verwijderen in Arnhem.

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken kunnen ontstaan door een ophoping van pigment in de huid of juist door een tekort aan pigment. Onze huid bevat pigment om ons te beschermen tegen de zon. Deze pigment wordt gemaakt door melanocyten, of in andere woorden pigmentcellen. Deze pigmentcellen bepalen ook de kleur van de huid, oogkleur en haarkleur.

Pigmentvlekken kunnen donkerder of juist lichter zijn dan uw eigen huid. Dit is dus afhankelijk van uw huidskleur. Hoe lichter de huid, hoe donkerder de pigmentvlekken. Hoe donkerder de huid, hoe lichter de pigmentvlekken.

De oorzaak van pigmentvlekken

In de meeste gevallen speelt de zon een belangrijke rol bij het ontstaan van pigmentvlekken. Tevens kunnen hormonale veranderingen (bijvoorbeeld zwangerschap of de overgang) ook extra pigment produceren, waardoor pigmentvlekken kunnen ontstaan. Naast de genoemde factoren zijn huidbeschadigingen ook een factor van het ontstaan van pigmentvlekken.

Verschillende soorten pigmentvlekken

Er zijn verschillende soorten pigmentvlekken. Dit kan op verschillende niveaus op de huid liggen, zoals epidermaal (oppervlakkig), dermaal (diep) of gecombineerd. Hieronder delen we alvast verschillende soorten pigmentvlekken:
  • Lentigo Solaris: dit zijn goedaardige bruine of zwarte pigmentvlekken en ontstaan vaak door blootstelling aan de zon op uw gezicht, arm of handrug. Deze vorm van pigmentatie wordt ook wel ouderdomsvlek genoemd, doordat deze vorm van pigmentatie vaak op oudere leeftijd ontstaat.
  • Café-au-lait vlek: dit zijn koffiekleurige vlekken die in de kinderjaren kunnen ontstaan. Door de koffiekleur is de naam van deze pigmentatie ontstaan. Deze pigmentvlekken zijn vaak ovaal en licht- tot donkerbruin van kleur. De grootte is ongeveer tussen 2 en 4 centimeter en komen over het hele lichaam voor.
  • Melasma: dit is een vlekkerige, bruine verkleuring op het gelaat en ontstaat vaak bij een zwangerschap. Een andere benaming voor melasma is ook wel zwangerschapsmasker. De vlekken zijn te herkennen door de grillige begrenzing van deze pigmentatie.
  • Post-inflammatoire hyperpigmentatie: dit zijn rode of bruine pigmentvlekken die ontstaan na een ontsteking of huidbeschadiging.

Heeft u last van pigmentvlekken en wilt u graag uw pigmentvlekken verwijderen in Arnhem? Neem gerust contact met ons op voor een intakegesprek.

Zelf pigmentvlekken verwijderen in Arnhem

Helaas is het niet mogelijk om zelf pigmentvlekken te verwijderen. Wel kunt u rekening houden met een aantal factoren om meer pigmentvlekken te voorkomen. Zo is het raadzaam om blootstelling aan de zon drastisch te verminderen en goede huidverzorgingsproducten te gebruiken. Onze huidtherapeuten geven u graag meer tips tijdens het intakegesprek. Tevens geven wij u graag passend advies welke huidverzorgingsproducten voor u noodzakelijk zijn. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen voor een intakegesprek om uw pigmentvlekken te verwijderen.

pigmentvlekken verwijderen arnhem

Verschillende behandelingen voor pigmentvlekken verwijderen in Arnhem

Get Spoiled is uw huidinstituut waar u moet zijn voor een professionele huidbehandeling. Hierbij starten we altijd met een intakegesprek inclusief een huidanalyse. Op deze manier kunnen we u het beste advies geven welke behandeling het beste bij uw huid past om uw pigmentvlekken preventief te verwijderen. Op basis van dit advies gaan we aan de slag met uw huid voor het beste resultaat. Bij Get Spoiled kunt u ongedwongen genieten van een moment voor uzelf, terwijl uw huid wordt verbeterd. Bij Get Spoiled kunt u terecht voor een serieuze huidbehandeling in combinatie met pure ontspanning. Om uw pigmentvlekken te verwijderen bij Get Spoiled in Arnhem bieden we vaak één van de onderste behandelingen aan met bewezen resultaten.

Pigmentvlekken verwijderen in Arnhem met een peeling

Een peeling is een vloeistof die uit één of meerdere zuren bestaat. Ieder zuur heeft een unieke eigenschap, waardoor verschillende huidproblemen worden aangepakt met een peeling zoals het behandelen van pigmentvlekken. De huidtherapeut begint met het reinigen van de huid door middel van een speciale lotion. Hierna wordt de peeling aangebracht in één of meerdere lagen. Onze huidtherapeut zorgt ervoor dat de peeling neutraliseert door middel van koude kompressen. Hierna wordt een nabehandelingscreme aangebracht. Indien u graag meer wil lezen over een peeling, verwijzen we u graag naar de deze pagina.Get Spoiled helpt u graag verder met het verwijderen van uw pigmentvlekken in Arnhem. Maak direct een afspraak voor een intakegesprek via het afsprakenformulier.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.