5.0 Gebaseerd op 223 reviews
  • Snelle Service
  • Gecertificeerde Huidtherapeuten
  • Makkelijk bereikbaar
Huid verbeteren & ontspanning

Powder brows in Arnhem

Bij Get Spoiled in Arnhem kan je een afspraak maken voor powder brows maar wat houd powder brows nu eigenlijk in?

Bij een powder brows behandeling word uw wenkbrauwen volledig ingeschaduwd. Door het gebruik van een nano naald en het toepassen van duizenden kleine pigment stipjes word er met deze techniek een heel zacht en natuurlijk make-up gecreëerd. Hierdoor lijkt het alsof uw wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd, waardoor het effect natuurlijk is. Powder brows is de ideale oplossing voor als je:

  • Weinig haargroei hebt
  • Asymmetrische wenkbrauwen hebt 
  • Het lastig vindt om zelf de juiste vorm van uw wenkbrauwen te bepalen
  • Moeite hebt met het bijtekenen van je wenkbrauwen of het gemak wilt ervaren van het niet of nauwelijks hoeven bijtekenen van je wenkbrauwen

Het resultaat blijft 1 tot 2 jaar zichtbaar. Het advies is wel om jaarlijks een touch up te laten doen. Powder brows is geschikt voor iedere huid en vervaagt minder snel dan microblading waardoor het resultaat veel langer zichtbaar is. 
  • Prijs: € 320,00
  • Duur: 210 minutenPowder Brows Arnhem
Hoe ziet een behandeling van powder brows in Arnhem eruit?

Voordat er een powder brow behandeling word uitgevoerd gaat er een huidspecialist met u zitten om vooraf uw wensen te bespreken. Get Spoiled vind het namelijk belangrijk om aan uw wensen te voldoen. Uw wenkbrauwen worden aan de hand van verschillende meetinstrumenten opgemeten om de perfecte wenkbrauw, passend bij uw gezicht, te creëren. Samen met u bepalen we de kleur die bij u past en waar uw voorkeur naar uitgaat. Pas wanneer u tevreden bent over de voorgetekende vorm gaan we van start met inkten van de powder brows.  Hierdoor kunt u ook ontspannen uw behandeling in gaan.

De behandeling zelf duurt ongeveer 210 minuten. Na de behandeling loopt u ons huidinstituut uit met de perfecte wenkbrauwen. Het kan zijn dat u nog een keer terug komt voor een touch-up na de eerste behandeling. Dit vertelt onze brow expert tijdens de behandeling. Vervolgens komt u na ongeveer een jaar terug voor een touch-up. Door deze touch-up vervaagt het pigment niet eerder en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw wenkbrauwen want perfect zitten ze al.

Zou jij graag een powder brows behandeling willen in Arnhem?
Maak dan snel je afspraak voor powder brows in ArnhemLogo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.