5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Powderbrows

Powderbrows zorgen ervoor dat uw wenkbrauwen volledig ingeschaduwd worden. Door het gebruik van een nano naald en het toepassen van duizenden kleine pigment stipjes creëert u met deze techniek een heel zacht en natuurlijk make-up resultaat van de wenkbrauwen. Bij powderbrows lijkt het alsof u uw wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd, waardoor het effect zeer natuurlijk is. Powderbrows zijn perfect wanneer u weinig haargroei hebt, asymmetrische wenkbrauwen hebt of het lastig vindt om zelf de wenkbrauwen bij te tekenen. Het resultaat blijft 1-2 jaar zichtbaar en het advies is om jaarlijks een touch-up te laten doen. Wilt u ook prachtige wenkbrauwen door middel van powderbrows? Maak een afspraak via onze website voor Powder Brows in Arnhem en we zien u graag terug in ons huidinstituut.
 • Prijs: € 350,00
 • Duur: 210 minuten
 • Overige info:
Maak een afspraak Powderbrows zijn perfect wanneer u:
 • Weinig haargroei hebt.
 • Asymmetrische wenkbrauwen hebt.
 • Het lastig vindt om zelf de juiste vorm van uw wenkbrauwen te bepalen.
 • Moeite hebt met het bijtekenen van je wenkbrauwen of het gemak wilt ervaren van het niet of nauwelijks hoeven bijtekenen van je wenkbrauwen.
Powderbrows

Waarom powderbrows?

Het zetten van powderbrows is echt in, want wie wilt er geen prachtige wenkbrauwen als ze wakker wordt? Met powderbrows zitten uw wenkbrauwen altijd goed. Tevens zijn powderbrows geschikt voor iedere huid: van droge tot een vette huid. Powderbrows is voor iedereen. Daarnaast vervaagt powderbrows een stuk minder snel dan microblading, waardoor het resultaat veel langer zichtbaar is. 

Hoe ziet de behandeling van powderbrows eruit?

Wij vinden het bij Get Spoiled belangrijk dat u ontspannen uw behandeling in kan gaan. Onze huidspecialisten bespreken daarom voorafgaand samen met u uw wensen. Uw wenkbrauwen worden aan de hand van verschillende meetinstrumenten opgemeten om de perfecte wenkbrauw, passend bij uw gezicht, te creëren. Samen met u bepalen we de kleur die bij u past en waar uw voorkeur naar uitgaat. Zodra u tevreden bent over de voorgetekende vorm gaan we van start met het inkten van de powderbrows.De behandeling zelf duurt gemiddeld 210 minuten. Hierna loopt u met dé perfecte wenkbrauwen ons huidinstituut uit. Het kan zijn dat u nog een keer terug komt voor een touch-up na de eerste behandeling. Uiteraard vertelt onze browexpert dit tijdens uw behandeling. Vervolgens komt u na ongeveer een jaar terug voor een touch-up. Door deze touch-up vervaagt het pigment niet eerder. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken of uw wenkbrauwen wel goed zitten, ze zitten namelijk prachtig.

FAQ - Powderbrows

 • Wat zijn de kosten voor powderbrows?

 • Powderbrows kunnen al gezet worden voor 320 euro. Deze behandeling duurt ongeveer 210 minuten. Doordat de behandeling wat tijd kost, raden we het aan om te plannen op een ochtend of middag dat u weinig afspraken heeft staan. Een afspraak maken kan eenvoudig via onze website. Mocht u vragen hebben over de powderbrows kunt u gerust contact met ons opnemen.
 • Wat zijn de voordelen van powderbrows?

 • Er zitten vele voordelen voor u aan powderbrows. Ten eerste is het geschikt voor iedere huidtype. Ten tweede wordt u direct wakker met prachtige wenkbrauwen. Daarnaast wordt uw huid niet beschadigd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken om littekens of kale plekken. Powderbrows geeft een natuurlijk effect en als laatst krijgt u bijna geen roodheid of zwellingen na de behandeling. 
 • Doet de behandeling van powderbrows pijn?

 • De behandeling is niet geheel pijnloos, echter wordt het vaak vergeleken met epileren. Geen grote pijn dus.
 • Hoe doen powderbrows genezen?

 • Tijdens de powderbrows behandeling is er pigment in uw huid gezet en zal het resultaat zeer donker zijn. Vervolgens begint het herstelproces. Tijdens dit proces kunnen er korstjes ontstaan op uw wenkbrauwen. Het is belangrijk om deze korstjes er niet van af te krabben. Wanneer u de korstjes van de wenkbrauwen afkrabt, krabt u het pigment eraf. Hierdoor kunnen er gaten in uw wenkbrauwen komen. Na enige tijd zal het pigment minder zichtbaar zijn als direct na de behandeling. Dit komt doordat de huid het pigment afstoot omdat het pigment niet herkent wordt als lichaamseigen. Tijdens dit proces komt de echte kleur van de powderbrows tevoorschijn.
 • Hoe ziet de nazorg na powderbrows eruit?

 • Om te zorgen dat uw wenkbrauwen in fantastische staat blijven, is het belangrijk om de beste nazorg te geven na de powderbrows behandeling. Wij adviseren u om watercontact te vermijden en geen make-up voor de wenkbrauwen te gebruiken. Natuurlijk hoort hier ook bij dat u geen crème moet smeren op de wenkbrauwen. Ook raden wij aan om de eerste twee weken niet onder de zonnebank te gaan. Daarna is het belangrijk dat u uw wenkbrauwen goed insmeert met een hoge factor, dit is om verkleuring te voorkomen. Onze browexpert deelt graag alle adviezen en tips na de behandeling met u.
 • Hoe lang gaan powderbrows mee?

 • Hoe lang powderbrows mooi blijven, hangt af per persoon. Normaliter zijn powderbrows gemiddeld 1 tot 2 jaar goed zichtbaar. Tevens adviseren wij u om uw powderbrows jaarlijks een touch-up te geven. Dit kan ook gedaan worden bij Get Spoiled.
 • Is een touch-up noodzakelijk?

 • Ja, een eerste touch-up is noodzakelijk. Zonder deze touch-up kan het pigment eerder vervagen. Na de eerste behandeling vervaagt een groot deel van de powderbrows. Na het bijwerken vervaagt het een stuk minder van de powderbrows en is het echte resultaat zichtbaar. Daarnaast raden we ieder jaar een touch-up aan, zodat het resultaat lang mooi blijft. Deze touch-up kan gedaan worden voor 120 euro en deze behandeling duurt 150 minuten.
 • Zijn powderbrows geschikt voor mij?

 • Powderbrows zijn geschikt voor alle soorten huidtypes, maar je moet wel 16 jaar of ouder zijn. Daarnaast voeren wij geen powderbrows uit Wanneer u zwanger bent, als u bloedverdunners neemt, u binnen 2 maanden een botox behandeling hebt ondergaan of als u de afgelopen drie maanden uw wenkbrauwen hebt behandeld door middel van laser/PMU. Twijfelt u of powderbrows bij u past? Laat het ons gerust weten! 
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.