5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Maak afspraak 
Maak kennis met Get Spoiled
 • Intakegesprek met huidspecialiste
 • Uitvoerige intake en huidscan
 • Uitgebreide advies en behandelplan op maat
 • Direct een aansluitende behandeling
Nu 90 minuten voor €95,00

Vraag direct eerste consult aan
Onderbouwd genieten
Geniet van een moment helemaal voor jezelf, terwijl je huid wordt verbeterd. Heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer! 

De Get Spoiled-werkwijze
 • Kwalitatieve huidbehandelingen
 • Hoogwaardige producten
 • Voedingstips en voedingssupplementen 
 • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze
Huidverbetering en ontspanning
Bij Get Spoiled krijg jij serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Neem contact op Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Gezichts- en nekmassages

Bent u op zoek naar een heerlijke massage in Arnhem? Bij Get Spoiled kunt u kiezen uit diverse massages, waaronder bindweefselmassage van het gelaat, faceliftmassage, decolleté/nek/schoudermassage en hotstone massage van het gelaat. Welke massage is uw favoriet? Maak snel een afspraak bij Get Spoiled voor de beste gelaatsmassage in Arnhem.

Waarom kiezen voor een gezichts- en nekmassage bij Get Spoiled in Arnhem?

Bent u op zoek naar ontspanning en verjonging? Kies dan voor een van onze gezichts- en nekmassage. Aantal voordelen:

Bindweefselmassage van het gelaat: deze massage verbetert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de huid steviger en strakker wordt. Daarnaast helpt het bij het verminderen van rimpels en acne littekens.

Faceliftmassage: deze massage zorgt voor een liftend effect van de gezichtshuid en vermindert rimpels en fijne lijntjes. Ook verbetert het de doorbloeding en krijgt de huid een gezonde glans.

Decolleté/nek/schoudermassage: deze massage vermindert spanning en stress in de nek en schouders, wat kan zorgen voor hoofdpijn en nekklachten. Ook verbetert het de doorbloeding en voorkomt het een verslapte huid in het decolletégebied.

Hotstone massage van het gelaat: deze massage zorgt voor ontspanning van de gezichtsspieren, verbetert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Ook heeft het een kalmerende werking op de geest en zorgt het voor een algehele ontspanning van het lichaam.

In de uur durende behandelingen zit standaard een massage van het decolleté, de nek, schouders, bindweefsel en gezicht. U kun vooraf kiezen welke massages u graag wilt. Voor de hotstone massage vragen wij een meerprijs van 20 euro.

Als u nog meer wilt genieten van een extra verwenmoment, dan bieden wij een behandeling van 90 minuten aan, waarbij u kunt kiezen voor een extra rug-, nek- en schoudermassage van 30 minuten, met of zonder hotstone, voor slechts 45 euro extra. Of maak gebruik van een bindweefselmassage van 30 minuten.

Kies voor een gezichts- en nekmassage bij Get Spoiled in Arnhem en ervaar zelf de voordelen.


Wat is belangrijk voor en na een massage Arnhem?

Om te zorgen dat uw massage Arnhem een heerlijke belevenis wordt willen wij u graag een aantal tips meegeven. Zorg dat u niet gehaast aankomt. Wanneer er dingen zijn waar wij rekening mee dienen te houden horen wij dat graag. Doe uw telefoon uit of laat deze zelfs thuis. Zo kunt u heerlijk ontsnappen aan de realiteit.

Na de behandeling is het heerlijk om even een uur niks te plannen. Zo kunt u optimaal nagenieten van de behandeling. Drink voldoende water zodat de afvalstoffen uw lichaam verlaten.

Bij Get Spoiled kunt u kiezen tussen verschillende massages. Welke massage is uw favoriet?


Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.