5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Filler jukbeenderen

De ene persoon wordt geboren met prachtige jukbeenderen, de ander droomt er van. Voor de contouren en vorm van uw gezicht zijn de jukbeenderen bepalend. Door voldoende volume in de jukbeenderen krijgt u een jeugdige en gezonde uitstraling. Mocht de volume van uw jukbeenderen door de jaren heen zijn afgenomen wilt u hier wellicht wat aan veranderen. Wilt u ook de contouren in uw gezicht een boost geven? Kies dan voor filler jukbeenderen. De behandeling van filler jukbeenderen kunt u laten doen bij Get Spoiled. Mocht u vragen hebben over de behandeling of onze andere behandelingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u zeer graag te woord en helpen u verder. We zijn benieuwd naar uw wensen en hoe wij deze kunnen oplossen. Zien wij u binnenkort in ons huidinstituut?
 • Prijs: € 850,00
 • Duur: 30 minuten
 • Overige info:
Maak een afspraak

Wat zijn filler jukbeenderen?

Mooie jukbeenderen is voor velen een ideaalbeeld. Maar niet iedereen heeft het geluk om van zichzelf prachtige jukbeenderen te hebben. Wellicht heeft u van nature jukbeenderen die minder aanwezig zijn of vallen ze minder op doordat je ouder wordt. Geen zorgen. Door het plaatsen van filler jukbeenderen kunt u dit volume gemakkelijk herstellen en krijgt u weer een prachtig contour in uw gezicht. Onder verschillende leeftijden is de filler jukbeenderen behandelingen daarom ook zeer populair. Simpelweg zorgt een filler jukbeenderen voor het opvullen van uw jukbeenderen. Het resultaat is een mooiere gezichtscontour en een gezonde en frisse uitstraling. In sommige gevallen kan een filler jukbeenderen er zelfs voor zorgen dat de neuslippenplooi minder zichtbaar is. 

Hoe ziet een filler jukbeenderen behandeling er uit?

Uw jukbeenderen worden tijdens een filler jukbeenderen behandeling opgevuld door middel van A-merk fillers. U geeft uw wensen door aan onze cosmetische arts. Zij weet precies door haar jarenlange ervaring hoe zij de behandeling het beste kan uitvoeren. Onze cosmetische arts adviseert in de hoeveelheid filler en de mogelijkheden. De hoeveelheid wordt ook bepaald aan de natuurlijke verhoudingen in uw gezicht. Doordat er in een filler een verdovende stof zit, is een verdoving niet nodig voor de behandeling. 

Voor de behandeling is het natuurlijk mogelijk om zelf foto's te maken. Dit wordt dan na de behandeling ook weer gedaan. Zo kunt u nog duidelijker het verschil en het effect zien van filler jukbeenderen. Onze cosmetische arts zal het behandelgebied aftekenen. Doordat zij dit doet, weet zij de juiste plek in het gezicht om de fillers te plaatsen. Vervolgens zullen de fillers geplaatst worden in uw jukbeenderen. Meestal wordt er voor deze behandeling een canule gebruikt. Een canule is een stompe naald, door deze naald kan op exact de juiste plek de filler geplaatst worden. De filler jukbeenderen behandeling duurt ongeveer 30 minuten.
 

Filler jukbeenderen door onze cosmetische arts

Onze cosmetische arts drs. Christa werkt al jarenlang met fillers. Al vele klanten heeft zij mogen voorzien van fillers. Denk hierbij niet alleen fillers in de jukbeenderen, maar ook in de lippen, kaken en de kin. Doordat Christa Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht studeerde, heeft zij veel ervaring opgedaan op het gebied van plastische chirurgie. Met deze ervaring en kennis kan zij ook u helpen. Christa is benieuwd naar uw wensen, maar zal ook altijd haar eerlijke mening en advies geven. Wij vinden het bij Get Spoiled belangrijk dat u met een tevreden gevoel ons huidinstituut verlaat.


FAQ - filler jukbeenderen

 • Wat zijn de kosten voor een filler jukbeenderen?

 • Bij Get Spoiled rekenen wij €850 voor de filler jukbeenderen. Een afspraak maken kunt u gemakkelijk online doen. Mocht u nog vragen hebben kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Ook kunt u altijd een consult inplannen mocht u over de behandeling van filler jukbeenderen vragen hebben. 
 • Hoe lang blijven filler jukbeenderen zichtbaar?

 • Direct na de behandeling zult u al zichtbaar resultaat zien. Het kan zijn dat uw gezicht nog erg gezwollen is en het uiteindelijke resultaat nog niet duidelijk zichtbaar is. In dit geval kunt u altijd even koelen. In de dagen na de filler jukbeenderen behandeling zal de zwelling afnemen. Twee weken na de behandeling is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Het effect van de filler jukbeenderen zal 9 maanden tot een jaar zichtbaar zijn. U kunt hierna altijd terugkomen voor een herhaal behandeling als het is bevallen. 
 • Hoeveel ML filler wordt er gezet?

 • Er is geen vaste hoeveelheid die gebruikt wordt. De hoeveelheid is afhankelijk van uw wensen en het volume. Tijdens het consult kunt u altijd duidelijk uw wensen aan onze cosmetische arts aangeven. Zij zal dan bepalen hoeveel ML er nodig is. 
 • Wat is de beste nazorg van filler jukbeenderen?

 • De eerste 48 uur na het plaatsen van de filler jukbeenderen adviseren wij u om het gezicht of het geïnjecteerde gebied niet te masseren. Dit kan invloed hebben op de filler. Natuurlijk kunt u het gezicht gewoon bewegen. U kunt na de filler jukbeenderen behandeling last krijgen van blauwe plekken of een zwelling. Wij raden u daarom ook aan om het geïnjecteerde gebied goed te koelen. Na enkele dagen zal een eventuele zwelling weg trekken. Of u last krijgt van blauwe plekken en een zwelling verschilt enorm per persoon. Tot 24 uur na de behandeling adviseren wij u om niet te gaan sporten. Ook mag u tot 2 weken na de filler jukbeenderen behandeling geen bezoek brengen aan de sauna of zonnebank. De UV-straling kan invloed hebben op de filler behandeling, doordat de behandelde huid extra gevoelig kan zijn. 
 • Wanneer mag ik na de behandeling weer make-up op?

 • Wij adviseren u om na de filler jukbeenderen behandeling uw huid even rust te geven. Als de prikgaatjes dicht zijn adviseren wij u om weer make-up te dragen. Dit is meestal een paar uur na de behandeling. 
 • Is filler jukbeenderen hetzelfde als fillers in de wangen?

 • Binnen ons huidinstituut wordt dit niet gezien als hetzelfde. De jukbeenderen bevinden zich namelijk hoger dan de wangen. De wangen zitten tussen de kaaklijn en de jukbeenderen in, het gebied waar u geen bot voelt. Mocht u uw wangen willen opvullen, is de filler jukbeenderen behandeling waarschijnlijk niet iets voor u. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij bespreken welke behandeling bij u past.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.