5.0 Gebaseerd op 223 reviews
  • Snelle Service
  • Gecertificeerde Huidtherapeuten
  • Makkelijk bereikbaar
Huid verbeteren & ontspanning
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Baby botox

Baby botox - ook wel botox light genoemd - is eigenlijk het kleine broertje of zusje van een gewone botox behandeling. Als u bijvoorbeeld lichte rimpels heeft, kan een mooi resultaat worden bereikt met baby botox. Het grote verschil tussen baby botox en een normale botox behandeling is de dosis van de botulineoxine. Bij baby botox is deze dosering slechts 10 eenheden. Dit resulteert in een zeer subtiel en natuurlijk effect.

De werking van baby botox is minder lang dan die van normale botox. Onze artsen kunnen u adviseren over de werking van deze vorm van botox en of deze geschikt is voor u.
  • Prijs: € 100,00
  • Duur: 15 min
  • Overige info:
Maak een afspraak

Preventieve baby botox

Baby botox wordt vaak ingezet om diepe groeven van rimpels en kraaienpootjes te voorkomen. Veel vrouwen kunnen op jonge leeftijd al last krijgen van bijvoorbeeld kraaienpootjes. Baby botox kan dan worden ingezet door een kleine hoeveelheid in de ronde oogspier te injecteren, waardoor de spieren rondom het oog ontspannen. Deze preventieve behandeling zorgt ervoor dat de huid rondom de ogen ontspant. Bovendien zijn er hieronder nog andere behandelingen waar baby botox voor gebruikt kan worden.

Wenkbrauwlift

Last van een boze of vermoeide uitstraling terwijl u zich niet zo voelt? Een wenkbrauwlift kan worden uitgevoerd met botox. Hierdoor krijgt u weer een open en frisse blik. De spiertjes die ervoor zorgen dat de wenkbrauwen omlaag hangen, worden door de botox verslapt. Hierdoor worden de wenkbrauwen een aantal millimeter gelift.

Gummy smile

Is er veel tandvlees zichtbaar als u lacht? Dan heeft u een gummy smile. Baby botox is zeer geschikt om een gummy smile te verhelpen. Bij een gummy smile trekken uw spiertjes in uw bovenlip te ver omhoog tijdens het lachen. Door botox boven de lippen te injecteren, verslappen de spiertjes en is er minder tandvlees zichtbaar tijdens het lachen. 

De voordelen van baby botox

Botox light heeft een minder heftig effect, dus valt het minder op dat u bijvoorbeeld een rimpelbehandeling bent ondergaan. Bovendien heeft u minder kans op een catface. Dit is een overdosis botox, zodat uw gezicht er niet uitdrukkingsloos uit komt te zien na de behandeling. Daarnaast zorgt baby botox voor een heel natuurlijk resultaat. Wij raden baby botox aan mensen aan die graag kennis willen maken met botox als de eerste vormen van rimpels zichtbaar worden. Een baby botox behandeling kan al vanaf €100 bij Get Spoiled.

Toch kent baby botox wel een nadeel; het effect is minder lang, dus moet u vaker terug komen om het gewenste resultaat te behouden. 

Boek eenvoudig jouw afspraak of vraag direct een gratis consult aan en we bespreken graag de mogelijkheden met je!
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.