5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Bunny lines

Heeft u last van plooien naast uw neus, ter hoogte van uw ogen? Dan heeft u waarschijnlijk last van bunny lines. U kunt deze bunny lines gemakkelijk verhelpen door een bunny lines behandeling bij Get Spoiled te ondergaan. Door slechts een paar kleine prikjes kan het probleem al verholpen worden. Het resultaat zal na twee weken optimaal te zien zijn. Bent u benieuwd naar een bunny lines behandeling of een van onze andere behandelingen? Maak online een afspraak of neem contact met ons op.
 • Prijs: € 50,00
 • Duur: 15 minuten
 • Overige info:
Maak een afspraak

Wat houdt een bunny lines behandeling in?

De rimpels die naast de neus bevinden, ter hoogte van uw ogen, worden bunny lines genoemd. Wanneer u lacht, naar de zon kijkt of uw neus optrekt ontstaan deze lijntjes. Maar wat is nou de oorzaak van deze bunny lines? Door overactiviteit van de neusspier worden bunny lines gevormd. Een neus van een konijn heeft vergelijkbare plooien als de bunny lines in uw gezicht, vandaar de naam. Voor de bunny lines behandeling is geen verdoving nodig. Twee prikjes botox zorgen ervoor dat de neus rimpels minder zichtbaar worden. Door botox in de neusspier te zetten kan de neus minder goed opgetrokken worden, wat de vorming van lijntjes tegen gaat.

Wat is belangrijk voor de beste nazorg van de bunny lines?

Om te zorgen dat het resultaat van de bunny lines voor langere tijd blijft, is de nazorg erg belangrijk. Natuurlijk mag u na de behandeling de geïnjecteerde gewoon bewegen, maar het is belangrijk dat u de eerste 48 uur het behandelde gebied niet masseert of er hard in wrijft. Dit kan namelijk invloed hebben op de botox. Het kan zo zijn dat er blauwe plekken of zwellingen ontstaan na de behandeling. Door dit te koelen zal dit langzaam wegvagen. Verder is het belangrijk dat u tot 24 uur na de behandeling niet gaat sporten of een bezoek brengt aan de zonnebank of de sauna. De stralingen kunnen invloed hebben op de behandeling. Mocht u vragen hebben over de nazorg kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Door wie wordt een bunny lines behandeling uitgevoerd?

De bunny lines behandeling zal enkel worden uitgevoerd door onze cosmetische arts drs. Christa. Christa heeft al jarenlang ervaring met het zetten van botox, hierdoor kan ze u ook vast helpen. Christa is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar studie Geneeskunde heeft zij veel ervaring mogen opdoen in de plastische chirurgie. Hierdoor weet zij precies wat het beste voor u is. Deel vooral uw wensen tijdens het consult met Christa. We vinden het belangrijk dat u tevreden ons huidinstituut verlaat, dus we streven naar het beste resultaat. Maar Christa zal natuurlijk wel altijd eerlijk met u blijven wat het mooiste zal zijn. Ziet Christa u binnenkort?


FAQ - Bunny lines

 • Wat is botox?

 • Een bunny lines behandeling zal gedaan worden door middel van botox te plaatsen. Natuurlijk wilt u ook weten wat botox precies inhoudt, dus dat leggen wij u graag uit. Botox is een spierontspanner waardoor u geen rimpels meer ziet. Het verschil tussen een filler en botox is dat er bij een filler de spier wordt opgevuld, dat is bij botox niet. Door het inbrengen van botox stagneert de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier. Hierdoor worden uw spieren als het ware uitgeschakeld. Hierdoor zijn de rimpels minder zichtbaar.
 • Is het resultaat nog steeds natuurlijk?

 • Na de bunny lines behandeling blijft u er nog natuurlijk uitzien. U kunt nog steeds fronsen en uw wenkbrauwen optrekken. Tijdens het consult met de cosmetische arts kunt u uw wensen bespreken. Er zal altijd een consult ingepland worden voor de behandeling, dit is geheel kosteloos.
 • Wat zijn de kosten van bunny lines?

 • De kosten van bunny lines zijn bij Get Spoiled €50. Via onze website kunt u gemakkelijk een afspraak maken. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact op nemen mocht u een afspraak willen maken of in de tussentijd vragen hebben. Wij ontvangen u graag bij Get Spoiled.
 • Hoe vaak heeft u een bunny lines behandeling nodig?

 • Twee weken na de behandeling is het optimale resultaat van de bunny lines behandeling duidelijk te zien. Dit resultaat zal 3 tot 6 maanden zichtbaar blijven. Daarna raden wij u aan om terug te komen naar Get Spoiled om de zones opnieuw te laten behandelen. Dit zorgt voor een optimaal resultaat. Wanneer u er namelijk voor kiest om te stoppen met de bunny lines behandeling, zullen uw bunny lines weer zichtbaar zijn zoals voorheen.
 • Is een bunny lines behandeling veilig?

 • Natuurlijk is deze behandeling veilig! Bij Get Spoiled maken wij enkel gebruik van A-merken en zal de behandeling uitgevoerd worden door onze cosmetische arts. Dit om uw veiligheid te kunnen waarborgen.
 • Doet een bunny lines behandeling pijn?

 • Door de dunne naald wordt de behandeling vaak als niet pijnlijk ervaren. Uiteraard verschilt dit per persoon.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.