• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning
Openingstijden
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Acne littekens behandelen

Laserbehandeling acne littekens

Acne kan diepe onderhuidse ontstekingen achterlaten (littekens). Ook kunnen zichtbare poriën, een grove huidstructuur en kleurverschillen ontstaan, zoals rode en bruine vlekjes. Met onze lasertechniek worden deze littekens zeer grondig behandeld. Er bestaat geen betere behandeling van deze acne littekens dan de huid te laseren. 

Behandelplan met fractional lasers

Bij Get Spoiled werken we met verschillende fractional lasers, afhankelijk van het huidtype en het type litteken dat we behandelen. We laseren op maat. Uw huidspecialist stelt tijdens een grondige intake een behandelplan op. Helemaal afhankelijk van uw huid, de littekens, uw leeftijd en pigment. 

Hoe werkt dit laseren bij acne littekens?

Het licht van de laser wordt geabsorbeerd door water in de huid. De energie van de laser wordt omgezet in warmte en zorgt voor gecontroleerde minuscule gaatjes in de huid. Deze gaatjes worden door de huid vervangen door nieuw collageen en elastinevezels, dit is de bouwsteen van uw huid. De kleur verbetert en het littekenweefsel wordt opgevuld met nieuw weefsel.

Wij werken bij het behandelen van acne littekens met de supermoderne Duetto MT EVO-laser.
Meer informatie over laseren vindt u
hier

Lasertechniek bij Get Spoiled

Get Spoiled is gespecialiseerd op het gebied van behandelen van acne littekens met de Duetto MT EVO-laser. We beschikken over meerdere fractional lasers, zodat we op maat werken. Deze lasertechniek is de nieuwste techniek en boekt zeer mooie resultaten. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van laserhuidbehandelingen? Neem dan
contact met ons op!
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.