5.0 Gebaseerd op 223 reviews
  • Snelle Service
  • Gecertificeerde Huidtherapeuten
  • Makkelijk bereikbaar
Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Acne littekens laseren

Laserbehandeling acne littekens

Acne kan diepe onderhuidse ontstekingen achterlaten (littekens). Ook kunnen zichtbare poriën, een grove huidstructuur en kleurverschillen ontstaan, zoals rode en bruine vlekjes. Met onze lasertechniek worden deze littekens zeer grondig behandeld. Er bestaat geen betere behandeling van deze acne littekens dan de huid te laseren. Heeft u hier last van en wilt u uw acne littekens laseren? Lees dan gauw verder!

Wat zijn acne littekens?

Acne littekens zij het gevolg van een milde of heftige vorm van acne. Typerende acne littekens zijn diepe putjes die men als storend ervaart in voornamelijk het gezicht. Gelukkig kunnen wij hier wat tegen doen, waaronder acne littekens laseren.

Acne littekens laseren met fractional lasers

Bij Get Spoiled werken we met verschillende fractional lasers, afhankelijk van het huidtype en het type litteken dat we behandelen. We laseren op maat. Uw huidspecialist stelt tijdens een grondige intake een behandelplan op. Helemaal afhankelijk van uw huid, de littekens, uw leeftijd en pigment. Gefractioneerde laser therapie is geschikt voor acne littekens die eruit zien als roodheid, rode vlekjes, putjes of kleine littekens.

Hoe werkt acne littekens laseren?

Het licht van de laser wordt geabsorbeerd door water in de huid. De energie van de laser wordt omgezet in warmte en zorgt voor gecontroleerde minuscule gaatjes in de huid. Deze gaatjes worden door de huid vervangen door nieuw collageen en elastinevezels, dit is de bouwsteen van uw huid. De kleur verbetert en het littekenweefsel wordt opgevuld met nieuw weefsel.

Deze fractional lasers zijn in vergelijking met een peeling de beste behandeling om van uw acne littekens af te komen. De laser dringt diep door in de huid en pakt diepere littekens aan. Tevens zijn de fractional lasers geschikt om het huidverouderingsproces, zoals rimpels, tegen te gaan. Daarnaast zijn grove poriën en andere littekens goed te behandelen met deze lasers. Bij littekens geldt het; hoe eerder u begint met lasertherapie voor de littekens, hoe sneller ze weggaan.

Voordelen van de fractional laser

De behandeling met de fractional lasers duurt ongeveer 1-3 behandelingen met een tussentijd van 4 weken. De tijd van herstellen is vrij kort, vaak maar 2 tot 4 dagen. Direct na de behandeling kan uw gezicht er rood uitzien. Dit zakt gedurende af met de uren. Na een aantal dagen kan uw huid wat ruw aanvoelen. Dit komt door mini korstjes op uw gezicht, maar deze zijn niet zichtbaar.


Wij werken bij het behandelen van acne littekens met de supermoderne Duetto MT EVO-laser.

Meer informatie over laseren vindt u hier.

Lasertechniek bij Get Spoiled

Get Spoiled is gespecialiseerd op het gebied van behandelen van acne littekens met de Duetto MT EVO-laser. We beschikken over meerdere fractional lasers, zodat we op maat werken. Deze lasertechniek is de nieuwste techniek en boekt zeer mooie resultaten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van laser huidbehandelingen? Neem dan contact met ons op!
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.