5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Huid verbeteren & ontspanning
Maak afspraak
Maak kennis met Get Spoiled
 • Intakegesprek met huidspecialiste
 • Uitvoerige intake en huidscan
 • Uitgebreide advies en behandelplan op maat
 • Direct een aansluitende behandeling
Nu 90 minuten voor €99,00

Vraag direct eerste consult aan
Onderbouwd genieten
Geniet van een moment helemaal voor jezelf, terwijl je huid wordt verbeterd. Heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer! 

De Get Spoiled-werkwijze
 • Kwalitatieve huidbehandelingen
 • Hoogwaardige producten
 • Voedingstips en voedingssupplementen 
 • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze
Huidverbetering en ontspanning
Bij Get Spoiled krijg jij serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Neem contact op Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Ontharing bij Get Spoiled

Ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn. Vrouwen kunnen erg onzeker worden door beharing op bijvoorbeeld de bovenlip, kin of oksels. Natuurlijk kan dit gewaxt of met de hand geëpileerd worden, maar dit moet dan wel om de zoveel weken gebeuren. Ontharing door middel van een laserbehandeling bij Get Spoiled, kan dit probleem verhelpen. U kunt bij ons terecht voor laserontharing, maar ook voor elektrische epilatie.

In een aantal gevallen wordt lasertherapie vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende polis. Informeer bij de zorgverzekeraar naar de hoogte hier van.

Ontharing


Ontharing door middel van een laserbehandeling

Door middel van gebruik te maken van lasers bij ontharing kan er een stuk gerichter en nauwkeuriger worden gewerkt. Wij maken alleen gebruik van hoge kwaliteit lasers: Alexandrite-Laser en Nd: YAG-laser van Duetto MT EVO. Bij ons bent u verzekerd van langdurige kwaliteit.

Alle huidtypes kunnen worden behandeld door onze lasers, waarbij er nagenoeg geen kans is op bijwerkingen. Voor huidtype 1- 2 is de Alexandrite laser onze eerste keus, voor donkere huidtypen 5 en 6 is de YAG laser het meest geschikt. Voor huidtypes 3 en 4 kunnen wij de lasers tegelijk laten pulsen wat nog effectiever en veiliger is. De behandeling ontharing met laser wordt vooral bij mensen met gemiddeld tot donker haar gedaan, in een aantal gevallen kunnen wij ook blonde haren goed behandelen. Er zijn gemiddeld 6-12 behandelingen nodig. De eerste resultaten zijn al na één behandeling zichtbaar. 

Voordelen van laserontharing

Als u uw lichaam laat ontharen door middel van een laserbehandeling brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Een van de grootste voordelen is dat u veel minder last heeft van huidirritaties. Als u zelf uw haren verwijdert, kunnen er namelijk ingegroeide haren ontstaan. Deze haartjes kunnen zorgen voor veel overlast, doordat ze bijvoorbeeld gaan ontsteken. Daarnaast kan scheren ook voor huidirritaties zorgen, zoals rode bultjes en jeuk. Als u ervoor kiest om te laten ontharen met een laser zijn deze problemen verleden tijd.

Ontharing met elektrische epilatie

Deze behandeling zetten wij alleen in bij witte, blonde, grijze of rossige haargroei. In alle andere gevallen kiezen wij voor de laser omdat dit effectiever is.

Elektrische epilatie is vooral geschikt voor haren waar weinig pigment in zit. Deze haren zijn namelijk minder goed weg te laseren met een laserbehandeling. Ontharing met elektrische epilatie is een zeer veilige manier om ongewenste haargroei te verwijderen.

De voordelen van elektrische epilatie

 • Elektrische epilatie is een zeer goede manier om ongewenste haargroei te verwijderen. Dit apparaat vernietigd het haarzakje één voor één. De haren moeten zich op dat moment wel in de juiste groeifase bevinden.
 • Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig. Vooraf is niet te voorspellen hoeveel. 
 • Met deze methodiek heeft u geen last meer van ingegroeide haarzakjes, doordat de haarzakjes permanent worden vernietigd.

Hoe ziet een ontharing behandeling eruit?

Tijdens een gratis consult bekijkt en beoordeelt de huidspecialist de dikte en dichtheid van de haren. Naderhand wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld, zodat we zorgen voor een optimaal en langdurig resultaat. 

 

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.