• Kwalitatieve huidverbetering
 • Ongedwongen sfeer
 • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning
Maak afspraak
Maak kennis met Get Spoiled
 • Intakegesprek met huidspecialiste
 • Uitvoerige intake en huidscan
 • Uitgebreide advies en behandelplan op maat
 • Direct een aansluitende behandeling
Nu 90 minuten voor €99,00

Vraag direct eerste consult aan
Onderbouwd genieten
Geniet van een moment helemaal voor uzelf, terwijl uw huid wordt verbeterd. Heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer! 

De Get Spoiled-werkwijze
 • Kwalitatieve huidbehandelingen
 • Hoogwaardige producten
 • Voedingstips en voedingssupplementen 
 • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze
Huidverbetering en ontspanning
Bij Get Spoiled krijgt u serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Neem contact op Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Gezichtsontharing bij Get Spoiled

Ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn. Vrouwen kunnen erg onzeker worden door beharing op bijvoorbeeld de bovenlip of kin. Natuurlijk kan dit gewaxt of met de hand geëpileerd worden, maar dit moet dan wel om de zoveel weken gebeuren. Gezichtsontharing bij Get Spoiled kan dit probleem verholpen. U kunt bij ons terecht voor elektrische epilatie, maar ook voor laserontharing. Lees er meer over op deze pagina.

Gezichtsontharing met elektrische epilatie

Tijdens elektrische epilatie wordt ongewenste haargroei in het gezicht permanent verwijderd. Deze effectieve methode is geschikt voor ieder huidtype en haarkleur, zoals zwarte, witte, blonde of rossige haargroei. Elektrische epilatie is vooral geschikt voor haren waar weinig pigment in zit. Deze haren zijn namelijk minder goed weg te laseren met een laserbehandeling. Gezichtsontharing met elektrische epilatie is een zeer veilige en effectieve manier om ongewenste haargroei te verwijderen.

De voordelen van elektrische epilatie

 • Elektrische epilatie is een zeer goede manier om ongewenste haargroei te verwijderen.Met elektrische epilatie zijn alle haartypen te verwijderen. Dit apparaat vernietigd het haarzakje één voor één.
 • Doordat de haren permanent worden verwijderd, is het resultaat permanent. Wel kunnen meerdere behandelingen nodig zijn bij dikkere haren.
 • Met deze methodiek heeft u geen last meer van ingegroeide haarzakjes, doordat de haarzakjes permanent worden vernietigd.

Gezichtsontharing door middel van een laserbehandeling

Door middel van gebruik te maken van lasers bij gezichtsontharing kan er een stuk gerichter en nauwkeuriger worden gewerkt. Wij maken alleen gebruik van hoge kwaliteit lasers: Alexandrite-Laser en dNd: YAG-laser van Duetto MT EVO. Bij ons bent u verzekerd van langdurige kwaliteit. Alle huidtypes kunnen worden behandeld door onze lasers, waarbij er nagenoeg geen kans is op bijwerkingen.

Hoe ziet een gezichtsontharing behandeling eruit?

Tijdens een gratis consult bekijkt en beoordeelt de huidspecialist de dikte en dichtheid van de haren. Naderhand wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld, zodat we zorgen voor een optimaal en langdurig resultaat. Het kan zijn dat u meerdere behandelingen nodig heeft, maar in sommige gevallen zijn enkele al genoeg.

Voordelen van laserontharing

Als u uw gezicht laat ontharen door middel van een laserbehandeling brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Een van de grootste voordelen is dat u veel minder last heeft van huidirritaties. Als u zelf uw haren verwijdert, kunnen er namelijk ingegroeide haren ontstaan. Deze haartjes kunnen zorgen voor veel overlast, doordat ze bijvoorbeeld gaan ontsteken. Daarnaast kan scheren ook voor huidirritaties zorgen, zoals rode bultjes en jeuk. Als u ervoor kiest om uw gezicht te laten ontharen met een laser zijn deze problemen verleden tijd.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.