5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Oorlelcorrectie filler

Er bestaan genoeg redenen waardoor u onzeker bent over uw oorlel, waaronder uitscheuren met een oorbel. Naast veroudering in het gezicht, kunt u namelijk ook veroudering gaan zien in uw oorlellen. Deze veroudering ziet u wanneer de oorlel dunner en slapper wordt en niet meer zo stevig is als vroeger. Een oorlelcorrectie is daarvoor de ideale oplossing. U kunt ervoor kiezen om een chirurgische oorlelcorrectie te ondergaan, maar vaak is een oorlelcorrectie met een filler al genoeg om het probleem op te lossen. Kom gerust langs bij onze cosmetische arts voor een consult. Tijdens dit consult kunt u al uw vragen stellen over een oorlelcorrectie door een chirurg of door middel van een filler. Zien wij u binnenkort in ons huidinstituut?
 • Prijs: € 200,00
 • Duur: 30 minuten
 • Overige info:
Maak een afspraak

Wat is een oorlelcorrectie?

Wanneer uw huid dunner wordt, door veroudering, kan het gat voor uw oorbel er uitgezakt en lang uit gaan zien. Bij een oorlelcorrectie zal onze cosmetische arts, door middel van een filler, die probleem voor uw oplossen. Uw oorlel bestaat uit vetweefsel, collageen en bindweefsel. Doordat u ouder wordt, worden deze structuren afgebroken. Het afbreken van deze structuren heeft als gevolg dat de elasticiteit van de oorlel afneemt. U kunt in dit geval kiezen voor een chirurgische oorlelcorrectie, maar vaak is een oorlelcorrectie met een filler al genoeg om de stevigheid en het volume weer terug te brengen in uw oorlellen. 

Wat is belangrijk na de oorlelcorrectie?

Naast de behandeling is de nazorg erg belangrijk. Een goede nazorg zorgt voor een langer en mooier resultaat van de oorlelcorrectie. Wij willen u daarom ook een aantal adviezen meegeven. Na de oorlelcorrectie is het belangrijk dat u 48 uur lang niet uw oorlellen masseert of eroverheen wrijft. Dit kan namelijk effect hebben op de geïnjecteerde filler. U kunt na de oorlelcorrectie last krijgen van een paar kleine blauw plekken of een zwelling, het is daarom ook goed om uw oorlellen te koelen na de behandeling. Na enkele dagen zal u zien dat de zwelling afneemt. Als de geïnjecteerde gaatjes dicht zijn, enkele uren na de behandeling, mag de oorlel eventueel gecamoufleerd worden met make-up. De eerste 24 uur na de behandeling mag u niet sporten. Daarnaast is blootstelling aan UV-stralingen erg slecht voor de filler, daarom raden wij u aan om tot 2 weken na de behandeling geen bezoek te brengen aan een sauna of een zonnebank. U wilt natuurlijk niet dat het effect van de oorlelcorrectie beïnvloedt wordt, toch? 

Een veilige oorlelcorrectie bij Get Spoiled

Bij Get Spoiled bent u verzekerd dat de behandeling veilig verloopt. De meeste van onze fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Wij werken bij Get Spoiled enkel met het A-merk Juvéderm. Door te werken met de juiste kwaliteit fillers kunnen wij u veiligheid garanderen, maar ook de zekerheid van een prachtig en natuurlijk resultaat. Al onze filler behandelingen, waaronder de oorlelcorrectie, wordt uitgevoerd door onze cosmetische arts drs. Christa Stojkovic. Door Christa haar jarenlange ervaring en haar loopbaan heeft ze veel ervaring opgedaan als plastische chirurg. Deze kennis wilt ze nu met u delen. Christa is benieuwd naar uw wensen en zoekt altijd samen naar de best passende oplossing. Ten alle tijden zal zij haar eerlijke mening geven. Zodra u tevreden ons huidinstituut verlaat, zijn wij ook tevreden. Zien we u snel bij een consult met Christa of bij een andere behandeling?


FAQ - Oorlelcorrectie

 • Hoe wordt een filler gebruikt?

 • Een filler wordt ingebracht om iets op te vullen. Door middel van een heel dun naaldje brengt onze cosmetische arts een filler aan op de juiste plaats. Dit is de plek die hersteld moet worden. Deze behandeling gebeurt voorzichtig en zeer geleidelijk. 
 • Hoe lang duurt een oorlelcorrectie behandeling?

 • Voor deze behandeling is ongeveer 30 minuten nodig. 
 • Hoeveel kost een oorlelcorrectie?

 • Bij Get Spoiled zijn de kosten van een oorlelcorrectie vanaf 200. U kunt eenvoudig via onze website al een afspraak maken. Mocht u nog vragen hebben over de oorlelcorrectie behandeling of tussentijds nog vragen hebben, kunt u gerust contact met ons opnemen. 
 • Hoeveel milliliter heb ik nodig voor mijn behandeling?

 • Om te bepalen hoeveel milliliter er nodig is voor de behandeling, is afhankelijk van hoe slap uw oorlel is. Onze cosmetische arts zal dit tijdens het consult of de behandeling bepalen, aan de hand van uw wensen. Voor een oorlelcorrectie gebruiken wij bij Get Spoiled echter een filler van een A-merk: Juvéderm. Dit is om de beste kwaliteit filler voor u te kunnen waarborgen. De filler zorgt voor een goed gevulde oorlel, met als resultaat een steviger uitziende en mooiere oorlel. 
 • Wanneer is het resultaat van de behandeling zichtbaar?

 • U ziet direct al verschil van de behandeling. Echter is het optimale resultaat te zien 2 weken na de oorlelcorrectie. Daarnaast zal het effect van de oorlelcorrectie 6 tot 9 maanden aanhouden. Dit is zeer wisselend per persoon, niet iedereen is namelijk hetzelfde. De werkingsduur is afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid, uw leeftijd, uw huidtype en de levensstijl. U kunt altijd terugkomen voor een herhaalbehandeling in ons huidinstituut. 
 • Is een oorlelcorrectie met fillers veilig?

 • Natuurlijk is dit veilig, anders zouden wij deze behandeling niet aanbieden. Onze behandeling wordt uitgevoerd door onze cosmetische arts zodat u de zekerheid hebt dat de oorlelcorrectie veilig en voorspoedig verloopt.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.