5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Traangoot filler

Heeft u last van donkere kringen en/of wallen onder uw ogen? Heeft u al verschillende oplossingen geprobeerd, zoals maskers, concealer of een crème, maar gaf dit niet het gewenste resultaat? Een traangoot filler kan de oplossing hiervoor zijn. Wanneer u last heeft van volumeverlies onder uw ogen kan een traangoot filler dit herstellen. Een traangoot filler geeft u het resultaat wat crèmes of concealer u niet kunnen geven. Bij Get Spoiled zijn wij gespecialiseerd in fillers. Wij werken enkel met kwalitatief goede fillers van onder andere Juvéderm.
 • Prijs: € 300,00
 • Duur: 20 minuten
 • Overige info:
Maak een afspraak

De oorzaak van wallen en donkere kringen

Traangootjes zijn de geultjes die lopen vanuit uw binnenste ooghoek richting uw wang. De traangoot ontstaat door volumeverlies door het ouder worden. Vaak worden dit wallen genoemd. Als we ouder worden neemt de elasticiteit van uw huid af en maakt de huid minder collageen aan. De verschillende vet compartimenten in uw gezicht zullen gaan zakken met als resultaat dat de traangoot dieper wordt. Zo ontstaan donkere kringen onder uw ogen. Daarentegen hebben ook jonge mensen last van wallen. In dit geval kan de oorzaak genetisch zijn. Echter kunnen wallen en donkere kringen ook ontstaan door:
 • Stress.
 • Slecht slapen of vermoeidheid.
 • Roken en alcohol.
 • Uitgesproken jukbeenderen.
 • Bij ijzergebrek, vitamine gesprek of een leveraandoening.
 • Bij het hebben van een bepaalde huidtint. Dit kan zijn door hyperpigmentatie bij de donkere huid en door doorschemerende bloedvaatjes bij de lichtere huid.
Indien u last heeft van wallen of donkere kringen onder uw ogen is het mogelijk om een traangoot filler behandeling te doen. Maak eenvoudig een afspraak via onze website.

Hoe ziet de behandeling er uit?

Een traangoot filler behandeling is bedoeld om de plek onder de ogen te herstellen. Vaak zijn dit de wallen die volumeverlies hebben en worden hersteld met behulp van een filler. De kleur van de huid zelf verandert niet doordat de filler onder de huid wordt geplaatst. Tijdens de behandeling zet onze ervaren arts drs. Christa Stojkovic aan iedere kant één klein prikje. Door dit prikje wordt de filler onder de huid op de juiste plek aangebracht.

Traangoot filler door onze cosmetische arts

Natuurlijk wordt onze traangoot filler behandeling uitgevoerd door een gespecialiseerde arts. Al jarenlang voert onze cosmetische arts drs. Christa Stojkovic zorgvuldig onze filler behandelingen uit. Christa is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar Geneeskunde studie heeft zij veel ervaring opgedaan binnen de plastische chirurgie. "U kunt deskundig en eerlijk advies van mij verwachten. Natuurlijk sta ik open voor uw wensen en bespreek deze dan ook graag met u. Het geeft mij een fijn gevoel als u tevreden ons huidinstituut verlaat" Christa geeft u graag passend advies tijdens een vrijblijvend consultgesprek. Mocht u meer informatie willen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

FAQ - Traangoot filler

 • Wat zijn fillers?

 • Een filler heeft zijn naam te danken aan zijn functie. Een filler 'vult' het gewenste deel op. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld lippen opgespoten worden, maar ook uw neus worden gecorrigeerd of kunt u fillers in uw kaaklijn laten plaatsen. Een filler is hyaluronzuur. Deze zuur is al in uw lichaam en zorgt ervoor dat uw huid wordt gehydrateerd. Daarnaast is het mogelijk om wallen en donkere kringen op te vullen met een traangoot filler behandeling.
 • Wie voert de traangoot filler behandeling uit?

 • De traangoot filler behandeling wordt uitgevoerd door onze zeer deskundige cosmetische arts drs. Christa Stojkovic. Door middel van een naaldje brengt onze cosmetische arts drs. Christa de filler in. Door haar jarenlange ervaring en opgedane kennis is zij zeer bekwaam in haar vak. Daarnaast geeft ze klanten altijd eerlijk advies, zodat zij stralend ons huidinstituut uitlopen. Voorafgaand aan de behandeling wordt er gekeken naar de hoeveelheid filler dat nodig is. De hoeveelheid is namelijk afhankelijk van de diepte van uw traangootjes. Bij ons kunt u altijd rekenen op eerlijk advies.
 • Is de behandeling van een traangoot filler veilig?

 • De traangoot filler behandeling is zeker veilig! Dit komt door onze jarenlange kennis en de ervaring van onze ervaren arts. Daarnaast werken we bij Get Spoiled enkel met A-merken qua fillers. Deze A-merken leveren de beste kwaliteit, waardoor wij de veiligheid in deze behandelingen kunnen waarborgen.
 • Wat kost een traangoot filler behandeling?

 • U kunt een traangoot filler behandeling doen vanaf 300,- bij Get Spoiled. Boek gemakkelijk en snel een afspraak via onze website. Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een consultgesprek met ons inplannen. Tijdens dit consult bespreken wij graag uw wensen en wat de mogelijkheden zijn.
 • Waar moet ik rekening mee houden na de traangoot filler behandeling?

 • Na de behandeling kunnen kunnen er lichte zwellingen opkomen. Dit kan enkele dagen aanhouden. Wij raden u aan om na de behandeling te koelen. Dit zorgt ervoor dat de zwelling niet te groot wordt en het helpt ook bij het wegtrekken van het vocht bij uw ogen. Houd er rekening mee dat u de eerste dagen geen druk zet op de plek waar de fillers zijn geplaatst. Verder hoeft u nergens rekening mee te houden en kunt u uw dagelijkse werkzaamheden gerust voortzetten. Twijfelt u ergens over? Laat het gerust weten. We vertellen u graag wat wel en niet kan.
 • Doet een traangoot filler behandeling pijn?

 • De traangoot filler behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Het lijkt pijnlijk omdat de behandeling dicht bij uw ogen plaatsvindt, maar in de praktijk valt dat bij het merendeel mee. Natuurlijk kunt u de prikjes voelen en kan u wat druk onder de ogen voelen.
 • Hoe lang blijft het resultaat van de traangoot filler behandeling zichtbaar?

 • Direct na de behandeling ziet u resultaat van de traangoot filler, echter is het resultaat na twee weken optimaal. Het resultaat blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Het resultaat is verschillend per persoon. Dit heeft er namelijk mee te maken dat uw lichaam de traangoot filler sneller afbreekt. Mocht dit het geval zijn, kunt u altijd kiezen voor een touch-up. Ook dan kunt u bij ons terecht. Maak gerust een afspraak.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.