5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Huid verbeteren & ontspanning
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Kaaklijn

De basis van uw gezicht wordt gevormd door de kin en de kaaklijn. Doordat uw kaaklijn mooi geaccentueerd is, krijgt u een jonge uitstraling. Een strakke kaaklijn heeft veel invloed op de verhoudingen in het gehele gezicht. Hierdoor streven veel mensen naar een strakke kaaklijn. Mocht uw kaaklijn van nature minder mooi zijn of is uw kaaklijn verslapt? Kies dan voor het zetten van een kaaklijn filler. Hierdoor kan iedereen het prachtige resultaat van een strakke kaaklijn nastreven. Zien wij u binnenkort bij Get Spoiled voor een kaaklijn filler? Mocht u vragen hebben of meer willen weten over een kaaklijn filler kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze cosmetische arts staat u graag te woord of ontvangt u graag in ons huidinstituut.
 • Prijs: € 850,00
 • Duur: 30 minuten
 • Overige info:
Maak een afspraak

Wat zijn kaaklijn fillers?

Al tijden is een behandeling van kaaklijn fillers enorm populair. Een kaaklijn filler zorgt ervoor dat er meer volume in de kaaklijn komt. Door het zetten van een kaaklijn filler worden de verhoudingen in het gezicht in balans gebracht.

Kaaklijn filler behandeling bij Get Spoiled

Aan het begin van de behandeling geeft u aan wat uw wensen zijn. Onze cosmetische arts adviseert u hier natuurlijk bij. Doordat in een kaaklijn filler een verdovende stof zit, is er vooraf geen verdoving nodig. Onze cosmetische arts zal beginnen met het aftekenen van het behandelgebied. Dit is belangrijk omdat de kaaklijn filler dan op de juiste plek gezet wordt. Dan is het tijd om de kaaklijn filler te plaatsen. Met de naald wordt een klein gaatje geprikt. De rest van de behandeling zal uitgevoerd worden met een canule. Een canule is een stompe naald. Door deze naald kan de kaaklijn filler precies op de juiste plek gezet worden. De totale behandeling van een kaaklijn filler duurt ongeveer 30 minuten.

Het resultaat van een kaaklijn filler behandeling

Direct na de kaaklijn filler behandeling zult u al resultaat zien. U zult dan zien dat uw kaaklijn strakker is en beter geaccentueerd wordt. Dat het resultaat al snel te zien is, komt deels door de zwelling. De zwelling wordt verminderd als u gaat koelen. In de dagen na uw kaaklijn filler behandeling zal de zwelling afnemen. Door de afname van de zwelling is het resultaat zichtbaar. Na 2 weken is het ultieme resultaat zichtbaar van de kaaklijn filler behandeling. Het effect van de behandeling zal 9 maanden tot een jaar te zien zijn.


FAQ - Kaaklijn filler

 • Wat zijn fillers?

 • Een filler is een injectable. Een filler heeft haar naam te danken aan de functie. Een filler vult een plek en wordt ingebracht door een fijne naald. Wanneer u ouder wordt kunnen er oneffenheden ontstaan waar u niet tevreden mee bent. Hier is bijvoorbeeld een kaaklijn filler een goede optie voor om te herstellen. Naast een kaaklijn filler kunt u ook fillers laten zetten voor uw lippen, neus en rimpels. Get Spoiled gebruikt uitsluitend fillers van A-merken. Hierdoor kunt u rekenen op de beste kwaliteit van uw kaaklijn filler. Daarnaast wordt de behandeling uitgevoerd door Christa. Christa heeft al jarenlang ervaring binnen haar vak.
 • Wat kan ik het beste doen na een kaaklijn filler behandeling?

 • De eerste 48 uur na het plaatsen van een kaaklijn filler mag u niet masseren of wrijven over het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts anders adviseert. De kaak en het gezicht mogen natuurlijk wel gewoon bewogen worden. Wij raden u aan om goed te koelen na de behandeling. Het kan namelijk zijn dat u last krijgt van blauwe plekken of een zwelling. Na enkele dagen zal de zwelling sterk weg trekken. Tot 24 uur na de behandeling mag u niet sporten en tot 2 weken na de behandeling mag u niet onder de zonnebank of in de sauna. Het blootstellen van de huid aan UV-straling kan extra gevoelig zijn en het resultaat van een kaaklijn filler beïnvloeden.
 • Hoe lang na een kaaklijn filler behandeling mag ik weer make-up op?

 • Wij raden u aan om de huid na de kaaklijn filler behandeling goed schoon te houden. Na de behandeling zult u daarom een paar uur geen make-up op mogen. Als de prikgaatjes dicht zijn, dit is meestal na een paar uur, mag u het gezicht pas bedekken met make-up.
 • Wat zijn de kosten voor een kaaklijn filler?

 • De kosten van een kaaklijn filler zijn 850 bij Get Spoiled. Bij Get Spoiled kunt u gemakkelijk online een afspraak maken via onze website. Mocht u in de tussentijd vragen hebben over kaaklijn fillers horen wij dit uiteraard graag.
 • Wie voert de kaaklijn filler behandeling uit?

 • De kaaklijn filler behandeling zal uitgevoerd worden door onze cosmetische arts drs. Christa Stojkovic. Christa is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht als geneeskundige. Door haar jarenlange ervaring en kennis binnen de plastische chirurgie kan zij u uitstekend advies geven. Christa zal u altijd eerlijk advies geven. Als u met een tevreden gevoel ons huidinstituut verlaat, zijn wij ook tevreden bij Get Spoiled!
 • Hebben jullie nog tips voor het herstel?

 • Natuurlijk willen wij u wat tips meegeven voor een voorspoedig herstel. Na de kaaklijn filler behandeling zult u niet lang problemen ervaren. Vaak dezelfde dag nog kunt u verdergaan met uw dagelijkse bezigheden. Wij willen u adviseren om van tevoren geen alcohol te drinken en geen bloedverdunners te gebruiken. Hierdoor verkleint u de kans op blauwe plekken. Ook willen wij u adviseren om voor of na de kaaklijn filler behandeling geen afspraak te maken bij de tandarts voor een ingreep.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.