• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning
Maak afspraak
Maak kennis met Get Spoiled
  • Intakegesprek met huidspecialiste
  • Uitvoerige intake en huidscan
  • Uitgebreide advies en behandelplan op maat
  • Direct een aansluitende behandeling
Nu 90 minuten voor €99,00

Vraag direct eerste consult aan
Onderbouwd genieten
Geniet van een moment helemaal voor uzelf, terwijl uw huid wordt verbeterd. Heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer! 

De Get Spoiled-werkwijze
  • Kwalitatieve huidbehandelingen
  • Hoogwaardige producten
  • Voedingstips en voedingssupplementen 
  • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze
Huidverbetering en ontspanning
Bij Get Spoiled krijgt u serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Neem contact op Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Semi Permanente make-up

Semi Permanente make-up (spmu) is door de jaren heen voor veel vrouwen onmisbaar geworden. Niet meer dagelijks hoeven bijkleuren met een potlood en geen zorgen meer tijdens het sporten of zwemmen. Steeds meer vrouwen zijn zich bewust van de ‘natuurlijke ‘schoonheid’. Dit is iets waar wij ten alle tijden naar streven. Semi permanente make-up is de ideale oplossing om je wenkbrauwen op een natuurlijke manier mooier uit te laten komen. 

Hoe wordt semi permanente make-up aangebracht? 

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Door het gebruik van deze nano naald en het toepassen van duizenden kleine pigmentstipjes creëer je met deze techniek een zacht en natuurlijk make-up resultaat van wenkbrauwen of lippen. 

Voor de behandeling semi permanente make-up

De voor- en nazorg van de wenkbrauwen of lippen is bijna net zo belangrijk als de behandeling zelf. 24 uur voorafgaand aan de behandeling is het belangrijk dat je geen cafeïne, alcohol, drugs, aspirine of andere bloed verdunnende medicijnen inneemt. Dit kan namelijk de bloedsomloop beïnvloeden, hierdoor kun je tijdens de behandeling heviger gaan bloeden. 

Tot 1 week voor de behandeling mogen de wenkbrauwen nog geverfd worden. Het is belangrijk om de huid minimaal 2 weken voor de behandeling niet meer bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Tot slot mag je geen peelings gebruiken op het gezicht binnen 2 weken voor de behandeling. 

Na de behandeling van semi permanente make-up

De eerste paar uur na de behandeling kan er wat wondvocht ontstaan. Dit mag je na een half uur en daarna ieder uur met een vochtig watje wegvegen. De wenkbrauwen/ lippen kunnen donkerder lijken dan het uiteindelijke resultaat. Raak de wenkbrauwen/lippen zo min mogelijk aan met je vingers. 

Vermijdt de eerste 48 uur contact met water, en het liefst de hele week zo droog mogelijk houden. Tijdens het douchen mag je de wenkbrauwen niet natmaken. Je mag geen gebruik maken van sauna of zwembad en je mag de wenkbrauwen/lippen niet blootstellen aan de directe zon. Er mag de eerste 10 dagen geen make-up aangebracht worden op de wenkbrauwen/lippen. Ten slotte mag je absoluut niet krabben aan de korstjes of de korstjes lostrekken. De korstjes moeten er op de natuurlijke manier afvallen. Je mag de eerste twee weken na de behandeling geen crèmes met fruitzuren of vitamine A gebruiken op de gepigmenteerde plaats. Na 6-8 weken is het tijd voor de touch-up om de plekjes die er tijdens de genezing toch af gevallen zijn weer op te vullen. 


Semi permanente make-up FAQ – Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u een aantal van onze meest gestelde vragen en antwoorden hierop. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 026-3707795, mail naar info@getspoiled.nl of vul het contactformulier in en wij zullen uw vraag in behandeling nemen.

Past semi permanente make-up wel bij mij? 
Semi permanente make-up is bij iedereen mogelijk, jong en oud. Voorafgaand wordt er overlegd over de mogelijkheden en het gewenste resultaat. Ook worden de wenkbrauwen uitgemeten en voorgetekend om de gewenste vorm te bepalen. Er is nooit een standaard vorm. Wij houden ten alle tijden rekening met uw persoonlijke wensen, gezichtsvorm, leeftijd en haarkleur. Semi permanente make-up mag er nooit te ‘gemaakt’ of ‘nep’ uitzien. Hoe wordt de kleur bepaald? We hebben een ruime keuze aan pigmenten, van licht tot blond tot donkerbruin. Bij de kleurkeuze wordt altijd gelet op leeftijd, huidtype, haarkleur, ondertoon van de huid en uiteraard de wensen van de klant. 

Hoe lang blijft semi permanente make-up zitten? 

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon. Bij een normale tot vette huid blijft het resultaat gemiddeld 6-12 maanden zichtbaar. Bij een droge tot zeer droge huid blijft het resultaat gemiddeld 12-18 maanden zichtbaar. 

Is de behandeling pijnlijk? 
Het merendeel van onze klanten ervaart de behandeling niet als erg pijnlijk. 

Hoe lang duurt de behandeling? 
Gemiddeld duurt de behandeling bij ons inclusief intake, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandelingen 3 uur. 

Is semi permanente make-up veilig?
Ja. Wij werken uitsluitend via strenge hygiëne onder streng toezicht van de GGD, welke door de ANBOS is samengesteld in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid. Bij elke behandeling wordt bovendien gewerkt met een nieuwe steriele naald. 

Hoe ziet het genezingsproces eruit? 
De wenkbrauwen zullen er tot watercontact zeer donker uitzien. Na watercontact beginnen langzaam te vervellen waardoor er ongelijkheden, vlekken, korstjes en pigmentatieverlies zullen ontstaan. Blijf hier ten alle tijden van af en krab er niet aan. Dit is volkomen normaal en hoort bij het genezingsproces. Het echte eindresultaat is pas zichtbaar als de wenkbrauwen of lippen genezen zijn ná de bijwerking. 

Is een nabehandeling noodzakelijk?
Een eerste bijwerking is noodzakelijk. Zonder deze bijwerking zal het pigment sneller vervagen. Na de eerste behandeling vervaagt de kleur 40-60%. Na de eerste bijwerking is dit maar 20-30% en daardoor is pas na de eerste bijwerking je eindresultaat zichtbaar. 

Wat zijn de tarieven?
Een eerste semi permanente make-up behandeling van de wenkbrauwen kost €320,- inclusief 1 nabehandeling binnen 6-8 weken en een eerste behandeling van de lippen kost €350,- inclusief 1 nabehandeling binnen 6-8 weken. De tarieven van de bijwerking binnen 1 jaar, na 1 jaar en na 2 jaar vind je terug in ons tarievenoverzicht, klik hier. 
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.