5.0 Gebaseerd op 223 reviews
  • Snelle Service
  • Gecertificeerde Huidtherapeuten
  • Makkelijk bereikbaar
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Glow

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen. De milde peeling in deze behandeling is ontwikkeld op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Deze ingrediënten zijn verantwoordelijk voor celvernieuwing en herstel van de natuurlijke balans van de huid. De huid wordt direct gehydrateerd, verstevigd, geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop. Direct resultaat na slechts één behandeling. Naast de peeling worden ook onzuiverheden verwijderd, wenkbrauwen geëpileerd of gewaxt en krijg je een heerlijke rug-, nek- en schoudermassage. Na de behandeling is de huid weer gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.
  • Prijs: € 95,00
  • Duur: 60 minuten
  • Overige info:
Maak een afspraak Is uw huid toe aan een complete boost? Dan is deze Glow huidbehandeling echt iets voor u. Uw huid wordt verstevigd, verlicht en gevoed. Alles in één complete huidbehandeling. Deze behandeling is niet geschikt voor een acne- of vette huid.  

Behandeling bevat:

- Reiniging
- Wenkbrauwen epileren
- Dieptereiniging
- Onzuiverheden verwijderen
- Milde peeling
- Masker
- Uitgebreide rug-, nek- en schoudermassage
- Dag- of nachtverzorging 

Het resultaat:
Deze huidbehandeling doet echt alles! Het werkt preventief en huidverjongend. Uw huid wordt verstevigd, verlicht, gevoed en verzacht. U herkent uw huid niet meer terug! Roodheden verminderen en de huid wordt diep gehydrateerd.  

Verstevigt, verlicht, voedt en verzacht!
Deze behandeling verstevigt de huidstructuur door middel van retinol. Daarnaast wordt de huid verlicht met antioxidanten van grapefruitzaden, groene thee, citroen, limoen en sinaasappelextracten. Een cocktail van Vitamine A, E en C voedt de huid en kamille, komkommer en aloë vera verzachten de huid. Tot slot ondergaat de huid een megahydratatie van puur hyaluronzuur. Deze behandeling is niet geschikt voor een acne- of vette huid.  

Bent u nieuw bij ons? Dan starten we altijd eerst met een grondige huidanalyse en een intakegesprek (kosteloos). 

Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.