• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning
Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Huidverbetering lasertherapie

Huidverbetering met de fractional laser

Get Spoiled werkt met de krachtige Duetto MT EVO-laser. Huidbehandelingen met deze lasertechniek zijn effectiever en kwalitatiever. 

De fractional laser zorgt voor een algehele huidverbetering. Deze behandeling kan worden toegepast bij acnelittekens, pigmentvlekken, fijne lijntjes, rimpels, vale huid, verslapte huid, grove poriën en rokerslijnen. De laser zorgt voor een fijnere huidstructuur en een mooie egale kleur, door het huidvernieuwingsproces te versnellen. 

Extra aanmaak collageen (stevigere huid)

Een fractional laser reageert op water in de huidcellen en creëert door verdamping vele minuscule gaatjes van warmtebundels diep in de huid. Hierdoor wordt de nieuwe aanmaak van collageen (bouwsteen van de huid) zeer goed gestimuleerd. Deze collageenproductie zorgt voor meer stevigheid van de huid. 

De warmte van de laser zorgt voor weefselkrimping, waardoor de huid fijner zal worden van structuur en de doorbloeding wordt verbeterd. De huid krijgt hierdoor een egalere kleur en een frissere uitstraling. Door de toegenomen collageenproductie wordt het huidverouderingsproces van de huid vertraagd.

Wij werken met de supermoderne Duetto MT EVO-laser
Meer informatie over laseren vindt u hier

Lasertechniek bij Get Spoiled

Get Spoiled is gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering met de Duetto MT EVO-laser. We beschikken over meerdere fractional lasers, zodat we op maat werken. Deze lasertechniek is de nieuwste techniek bij huidverjonging en acnelittekens. Gemidded zijn 4-6 behandelingen nodig.

Wilt u meer weten of een laserhuidbehandeling voor u passend is, neem dan contact met ons op. 
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.