5.0 Gebaseerd op 223 reviews
  • Snelle Service
  • Gecertificeerde Huidtherapeuten
  • Makkelijk bereikbaar
Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Pigmentbehandelingen

Pigmentbehandelingen met lasertechniek

Heeft u last van pigmentvlekken? Dan kunnen wij u nu nog beter helpen met onze lasertechniek. Get Spoiled beschikt over diverse lasers om pigmentvlekken zoals zonnevlekken of ouderdomsvlekken nog beter te behandelen! Deze behandelingen voeren wij uit met de pigmentlaser Alexandrite 755 nm en IPL.

Wij beschikken over meerdere soorten pigmentlasers die een uitkomst bieden bij het verwijderen van de verschillende soorten pigmentvlekken, zoals: lentigo solaris (zonnevlek) en hyperpigmentatie. De resultaten zijn verbluffend.

Behandeling van pigmentvlekken 

Met de pigmentlaser kunnen verschillende soorten pigmentvlekken behandeld worden, zoals zonnevlekken (lentigo solaris), ouderdomsvlekken en sproeten. Het licht van de pigmentlaser wordt geabsorbeerd door het pigment in de huid. De omgezette warmte zorgt ervoor dat het overtollige pigment wordt vernietigd. De pigmentvlek wordt hierdoor lichter of verdwijnt zelfs geheel.
Gemiddeld zijn er 3-6 behandelingen nodig afhankelijk van het pigment

Wij werken met de Alexandrite-laser van de supermoderne Duetto MT EVO -laser. Wilt u meer hierover weten, neem dan contact met ons op. Meer informatie over laseren vindt u hier

Lasertechniek van vaatbehandelingen bij Get Spoiled

Get Spoiled is gespecialiseerd op het gebied van pigmentvlekkenbehandeling met de Duetto MT EVO-laser. Met deze apparatuur boeken we verbluffende resultaten. Onze aanpak is altijd op maat, daar we beschikken over meerdere fractional lasers.
 

Overweegt u ook een laserhuidbehandeling en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.