5.0 Gebaseerd op 223 reviews
  • Snelle Service
  • Gecertificeerde Huidtherapeuten
  • Makkelijk bereikbaar
Huid verbeteren & ontspanning

Voetmassage Arnhem

Dagelijks gebruiken we onze voeten erg veel. We lopen de hele dag rond op onze voeten. Helaas geven we te weinig aandacht aan onze voeten. Door een voetmassage bij Get Spoiled geeft u de nodige aandacht aan uw voeten. Het is namelijk erg goed om uw voeten eens onder handen te nemen, zodat uw voeten gezond blijven. Voor een voetmassage in Arnhem moet u bij Get Spoiled zijn. Boek nu eenvoudig een afspraak via onze afspraakbutton, bel naar 026 370 7795 of mail naar info@getspoiled.nl.

Gezonde voeten met een voetmassage Arnhem

Gezonde voeten zorgen ervoor dat u langer kunt stappen met uw voeten. Het stimuleert de doorbloeding van uw voeten, maar ook bepaalde organen in het lichaam. De energie stijgt namelijk vanuit uw voeten naar verschillende delen in uw lichaam. Een voetmassage in Arnhem zorgt ervoor dat u uw gezondheid zowel mentaal en fysiek verbetert.

Relaxen in een ongedwongen sfeer in Arnhem

Een voetmassage is een prima manier om te ontspannen. Daarnaast zijn voeten de basis voor een leven. Ook bij gezonde mensen helpt een voetmassage bij het verbeteren van uw mentale en emotionele gezondheid. Tijdens uw voetmassage in Arnhem bij Get Spoiled geven wij een ontspannende voetmassage met een passende crème voor uw voeten. Dit zorgt voor het ideale resultaat en uiterst gezonde voeten.

Voor wie is een voetmassage in Arnhem geschikt?

Doordat een voetmassage onwijs veel voordelen heeft op de gezondheid van een mens is een voetmassage geschikt voor iedereen. Jong en oud. Wel is deze massage niet bedoeld als vervanging op andere reguliere geneeskunde. De positieve effecten uit een voetmassage zijn:
  • Een prettige bevordering van uw nachtrust
  • Minder stress door een betere ontspanning
  • Meer geluksgevoel door het aanmaken van serotonine en dopamine

Voetmassage uitbreiden met een pedicure

Onze voetmassage behandeling kunt u uitbreiden met een pedicure. Tijdens onze pedicure behandeling worden uw voeten geheel verzorgd. Hierbij doen wij onder ander eelt vakkundig verwijderen, uw nagels netjes knippen en uw nagelriemen verzorgen. Zo weet u zeker dat uw voeten een optimale verzorging krijgen in combinatie met een voetmassage.Wilt u graag een mooi kleurtje op uw teennagels? Geen probleem. Bij een pedicure met shellac brengen wij mooie shellac aan op uw nagels. Deze kleur blijft 6 tot 8 weken op uw nagels zitten. Ideaal als voorbereiding op een vakantie, of gewoon zomaar.

Get Spoiled doet met volle aandacht uw huid verbeteren en zorgt ervoor dat u volledig kunt ontspannen in een ongedwongen sfeer. Geniet nu ook van een heerlijke voetmassage in Arnhem bij Get Spoiled. Indien u een afspraak wil maken, kan dat eenvoudig gedaan worden via de afspraakbutton. Tevens kunt u bellen naar 026 370 7795 of mail naar info@getspoiled.nl.

voetmassage arnhem


Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.