• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning

Pedicure Arnhem - verzorgende en egale voeten

U heeft gezocht op pedicure arnhem. Mooi! U hoeft niet meer verder te zoeken. Get Spoiled is dé huidinstituut waar u moet zijn. Onze prachtige instituut is gevestigd aan de Van Lawick van Pabtstraat 87 in Arnhem. U kunt bij ons terecht voor verschillende pedicure behandelingen in Arnhem in een ongedwongen sfeer. Heerlijke me-time voor u op elk gewenste moment van de dag van maandag tot zaterdag. Boek direct uw afspraak voor een pedicure in Arnhem. We zien u graag terug bij Get Spoiled.
pedicure arnhem

De voordelen van pedicure Arnhem

Dagelijks zetten we ongeveer 8.000 stappen. In ons leven zetten we honderden kilometers aan stappen. Door de vele kilometers die we maken, slijten onze voeten ook. Een pedicure behandeling is een fantastische manier om uw voeten even een in het zonnetje te zetten en de nodige aandacht te bieden. Nee, een pedicure is niet enkel voor vrouwen. Een pedicure is geschikt voor iedereen die zijn/haar voeten de nodige aandacht wilt geven. Als specialist delen we u graag alvast enkele voordelen waarom een pedicure erg belangrijk is voor uw voeten:

Voordeel 1: Door vroegtijdig een pedicure behandeling te nemen, kunnen verschillende kwaaltjes vroeg worden gevonden. In een beginstadium zijn voetklachten makkelijker te behandelen.

Voordeel 2: Tijdens onze pedicure behandelingen werken we enkel met de beste oliën en lotions die de vocht in de huid van uw voeten een boost geven. Uiteindelijk resulteert dit in minder kans op blaren of kloven.

Voordeel 3: Door een voetmassage tijdens een pedicure behandeling wordt de bloedsomloop in uw voeten positief beïnvloedt en verlicht dit spanning op uw kuiten.

Voordeel 4: Een pedicure bij Get Spoiled in Arnhem is erg ontspannend. Stiekem is quality time voor uzelf altijd wel even prettig en kan dit stress helpen te verlichten.

Vaak worden voeten vergeten tijdens de dagelijkse verzorging, terwijl het onwijs belangrijk is om uw voeten vitaal te houden voor uw gezondheid. Boek dus gauw een pedicure behandeling bij Get Spoiled in Arnhem. Onze huidtherapeuten helpen u graag verder met een pedicure behandeling.

Onze #1 pedicure behandeling

Een pedicure behandeling kan kwaaltjes voorkomen, waaronder likdoorns of schimmelnagels. Daarnaast kunt u een pedicure behandeling boeken als u geen last heeft van voetklachten. Een pedicure behandeling kan ook helpen om te ontspannen. Tijdens onze pedicure behandeling worden uw voeten compleet verzorgd. Hierbij kunt u denken van het ontnemen van eelt tot aan het knippen van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen.

Pedicure Arnhem: een complete voetbehandeling met een mooie shellak

Naast een uitgebreide pedicure behandeling in Arnhem is het ook mogelijk om uw behandeling uit te breiden. Tijdens onze complete pedicure behandeling brengen we naderhand een prachtige shellak op uw teennagels. Deze shellak blijft ongeveer 6 tot 8 weken zijn kleur en glans behouden. Dit is een fantastische oplossing voor de zomermaanden, want u hoeft u teennagels enkele weken niet te lakken. Indien u meer wilt weten over onze pedicure behandelingen, maak direct een afspraak of bel naar 026 3707795.

5 fijne tips voor de gezondheid van uw voeten

Een pedicure in Arnhem zorgt ervoor dat uw voeten weer vitaal, mooi en gezond zijn. Daarnaast willen we u ook alvast 5 tips geven die u zelf kunt toepassen om gezonde voeten te behouden.

Tip 1: Ingegroeide teennagels voorkomen

Wij raden het aan om een goede nagelknipper aan te schaffen. Knip uw teennagels recht af en niet te kort. Ronde teennagels kunnen zorgen voor ingegroeide teennagels.

Tip 2: Draag goede schoenen

Draag schoenen die goed om uw voeten zitten, niet té klein. Vaak ontstaat eelt door het dragen van te kleine schoenen met een open hiel. Kies schoenen die goed passen bij de vorm van uw voet.

Tip 3: Droog voeten goed af na het douchen

Wij raden het aan om uw voeten altijd goed af te drogen na het douchen, met name tussen de tenen. Dit voorkomt enige schimmelinfecties.

Tip 4: Een voetenbadje doet wonderen

Na een lange wandeling is het goed om uw voeten af en toe te verwennen in een voetenbadje. Gebruik lauwwarm water met wat zout en laat uw voeten ongeveer 10 minuten weken. Droog uw voeten naderhand goed af.

Tip 5: Gebruik goede voetencrème

Een goede voetencrème maakt de huid zacht en worden uw voeten weer egaal. Bij Get Spoiled kunt u terecht voor kwalitatief goede verzorgingsproducten. Onze specialisten adviseren u graag welk product geschikt is voor uw voeten.

Pedicure Arnhem: meer informatie over Get Spoiled

Voor pedicure Arnhem zijn wij dé specialist waar u moet zijn. Dagelijks werken we met meer dan 7 fantastische huidtherapeuten aan verschillende behandelingen om onze klanten te laten ontspannen: van peelings tot pedicures. Bent u benieuwd naar onze praktijk voor een pedicure in Arnhem? Maak direct een afspraak via ons afsprakenformulier en we zien u graag terug bij een pedicure behandeling.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.